SO Blok: Game of Thrones

08-03-2020

Dit weekend hebben we onze hoofdstad bezocht. Tussen de bouwhekken troffen we in Amsterdam de Hollandse Manege. Na even te moeten zoeken hoe je binnen kon komen lukte het ons dan toch om de bak en de tijdelijke kantine te bereiken. Vanwege de lessen en kinderfeestjes die ook gewoon doorgingen op de manege in de ochtenduren, gingen we ‘s middags direct van start met het B springen. Voor het B springen hadden twee deelnemers van HOP, waarvan er één de halve finale wist te bereiken. Het B-springen werd opgevolgd door het L-springen waarin onze deelnemer helaas niet verder kwam dan de eerste ronde. Na het verorberen van een heerlijke warme pizza was het tijd voor de dressuur. In de klasse Ba en La hebben wij dit weekend niet deelgenomen. In de klasse Bb zijn we met drie HOP-ruiters gestart. Toen om half één eindelijk het avondprogramma was afgerond werden de finalisten voor de dressuur bekend gemaakt. Één van onze deelnemers in de Bb was door naar de volgende ronde!


Na een kort nachtje konden we in alle rust ons voorbereiden op de voorrondes in de Lb en de (halve) finales van de dressuur omdat het programma pas ‘s middags werd vervolgd. Helaas voor onze halve finalist in de Bb bleef het daarbij. Echter wisten de twee Lb-ruiters van HOP beiden de finale te bereiken! Na te hebben genoten van de mooie finaleproeven in de Lb was het tijd voor de prijsuitreiking. Onze ruiters hebben het dit weekend erg goed gedaan en zijn met een 4e prijs in het B springen en een 1e en 2e prijs in de Lb naar huis gegaan.