SO Hippocampus

Little mermaid: Long time no sea

25 april 2022

Kyra op Jaike – Foto door Ezra Abbo (E.S.R.V. Concorde)

Afgelopen weekend is ons lid Kyra afgereisd naar Enschede om deel te nemen aan SO Hippocampus in de Bb dressuur. Na een reis van zo’n drie uur met het OV, kon er rond 14:00 worden ingeschreven en gelood bij Manege De Horstlinde. Omdat de Bb over de gehele dag aan voorrondes was verspreid, hoefde Kyra pas om 20:21 op het paard te stappen. Eerst dus even tijd om de slaap locatie bij Scouting Radix op te zoeken, een kleine kilometer verwijderd van de manege. Teruggekomen op de manege was er nog voldoende tijd om ondersteuning te zoeken bij andere verenigingen in de vorm van een voorlezer en iemand die beeldmateriaal wilde maken. Omdat E.S.R.V. Concorde met haar beperkte equipe tegen dezelfde uitdaging aan liep, was het gemakkelijk elkaar te helpen. Daarnaast was ook een lid van A.W.S.R. Hipac St. Joris bereid te helpen bij de onderdelen waar we tegelijk op het paard zaten.

Kyra op Jaike – Foto’s door Ezra Abbo (E.S.R.V. Concorde)

Na ieder de voorronde te hebben gereden was het tijd om naar het centrum van Enschede te gaan voor het feestje met als thema Little Mermaid in bar Update. Hier werd ook bekend gemaakt wie op zondag de (halve) finales zouden rijden. Helaas was Kyra niet door naar de halve finales van de Bb, maar beide deelnemers van E.S.R.V. Concorde waren wel door naar de (halve) finales van de Ba en La. Na de rest van de muntjes voor drinken te hebben geconsumeerd, vervolgde zich het feestje in Café Friends.

Op zondag werd er gestart met het B springen in de ochtend, waardoor de halve finales Bb en La pas rond 13:00 plaats vonden en de finales dressuur tussen 14:30 en 15:30. Kyra heeft ‘s middags de ruiters van E.S.R.V. Concorde ondersteund die beide de eerste prijs hebben behaald in hun rubriek. Gefeliciteerd E.S.R.V. Concorde!