AB werkdag KNHS-VNS

23-02-2020

22 februari vond de jaarlijkse AB werkdag van de KNHS-VNS plaats. Hoewel onze secretaris helaas niet aanwezig kon zijn hebben we genoten van de teambuilding, de uitwisseling van tips en de vergadering.

We begonnen de dag met teambuilding tijdens de escaperoom in de koelcellen bij SS Rotterdam. Onze Voorzitter en Penningmeester zijn ieder met een ander team de escaperoom in gegaan voor een optimale teambuilding. Vervolgens is het de groep na verschillende overstaps met het OV gelukt bij de The Tea Lab aan te komen voor een heerlijke lunch en de vergadering. Tijdens de Lunch en de vergadering hebben we een indruk gekregen hoe het gaat met de verschillende verenigingen en hebben we tips kunnen uitwisselen. Verder lag de aandacht op hoe om te gaan met de grote hoeveelheden aanmeldingen bij SO’s en de toekomst van de KNHS-VNS nieuwsbrief.