AB werkdag KNHS-VNS

22 februari vond de jaarlijkse AB werkdag van de KNHS-VNS plaats. Hoewel onze secretaris helaas niet aanwezig kon zijn hebben we genoten van de teambuilding, de uitwisseling van tips en de vergadering.

We begonnen de dag met teambuilding tijdens de escaperoom in de koelcellen bij SS Rotterdam. Onze Voorzitter en Penningmeester zijn ieder met een ander team de escaperoom in gegaan voor een optimale teambuilding. Vervolgens is het de groep na verschillende overstaps met het OV gelukt bij de The Tea Lab aan te komen voor een heerlijke lunch en de vergadering. Tijdens de Lunch en de vergadering hebben we een indruk gekregen hoe het gaat met de verschillende verenigingen en hebben we tips kunnen uitwisselen. Verder lag de aandacht op hoe om te gaan met de grote hoeveelheden aanmeldingen bij SO’s en de toekomst van de KNHS-VNS nieuwsbrief.

Strandrit Noordwijkerhout

25 januari zijn we afgereisd naar Noordwijkerhout voor een strandrit bij Manege Bakker. Ondanks het frisse weer en enkele verkleumde ledenmaten hebben we enorm genoten van de rit. Na afloop hebben we genoten van een drankje en het weerzien na de jaarwisseling.

Buitenrit & wissel-ALV

14 november vond de ALV plaats, met een winters buitenritje vooraf bij manege Marcroix te Amersfoort. Fris weertje + frisse paardjes resulteerde in een wat onstuimig begin, maar gelukkig bleef iedereen zitten en hebben we genoten van een heerlijke rit over het militaire terrein.
Buitenrit_2

Nadat de paardjes weer op stal stonden en iedereen z’n patatje naar binnen had gewerkt, kon de ALV beginnen. We keken terug op een succesvol jaar met leuke activiteiten en SO’s, mooie feestjes, en als hoogtepunt natuurlijk het VNSK, waarbij we ons eigen erepodium bij elkaar gereden hebben.
download (1)

Tijdens de ALV vond ook de bestuurswissel plaats. We namen afscheid van Elise en Flo, die vanaf nu doorgaan als actief lid. Voor komend studiejaar zal ik Elise’s plek innemen als voorzitter. (h)Op naar nog een goed jaar met vele uurtjes in het zadel en meer rozetjes voor aan de muur!

Liefs van jullie nieuwe voorzitter,
Eline