Ponykamp-vervangende Activiteit

13-09-2020

Zondag hebben we een dag vol activiteiten gehad in plaats van het gebruikelijke ponykamp in de zomervakantie. Het was bovendien erg fijn elkaar na een half jaar weer eens te mogen zien en twee nieuwe leden te mogen verwelkomen. We zijn ‘s ochtends gestart met een buitenrit bij Manege Belvedere in Nunspeet. Met z’n zevenen hebben we genoten van een fijne twee-uur-durende buitenrit door het bos en over de hei.

Na de buitenrit hebben we op de manege nog wat gedronken voor we door gingen naar Stal Gert van den Hoorn waar enkele van onze leden rijden en ons een rondleiding gaven. Hier sloot een lid aan dat helaas door blessures niet op het paard kon.

Genietend van het zonnige weer zijn we vervolgens verder gegaan naar Het Leesten in Ugchelen om te lunchen en daarna te Kick-biken. Hoewel de navigatietool van de kick-bike route niet optimaal was en we veel mul zand zijn tegengekomen Was ook dit een gezellige en leuke activiteit met dit prachtige weer.

Na afloop van het Kick-biken zijn we naar Apeldoorn gegaan om onze dag af te sluiten met de heerlijke tapas van Restaurant Catalunia.