SO Parafrid

11-07-2022

Imke op Armani

Afgelopen weekend zijn we afgereisd naar Manege De Bomert in Groningen voor het tweede SO Parafrid dit jaar. Dit keer onder het thema “Één voor de ballen, ballen voor één!” hebben onze leden Imke, Lieke en Kyra gestart in de M dressuur, La dressuur, Bb dressuur en het L springen.

Op zaterdag werden we tussen 11:00 en 12:30 ontvangen en is er geloot. Deze dag werden de voorrondes van de dressuur verreden, te beginnen met de M en de Lb.  Dat betekende dat Imke als eerste voor HOP het paard op mocht in de M dressuur. Pas later op de middag begonnen de voorrondes van de La2 en de Bb. Kyra mocht aan het einde van de middag op Elsa in de Bb en na het avondeten mocht Lieke op Grey starten in de La.

Imke op Estival
Lieke op Grey

Na een zonnige zaterdag met de voorrondes dressuur werd er ‘s avonds een Spelactiviteit georganiseerd. Hiervoor waren al teams ingedeeld, waardoor de leden van HOP enkele leden van Parafrid wat beter konden leren kennen. Het spel bestond uit drie onderdelen: een ad wedstrijd, een Quiz over corporale gebruiken en een Bingo met corporale uitspraken. Na deze quiz werden de uitslagen van de voorrondes en het spel gedeeld. Helaas hadden we met het spel weinig geluk gehad, maar in de dressuur waren zowel Imke als Lieke door naar de (halve) finales. De rest van de avond is er nog geborreld en gefeest.

Op zondag waren we echter ook weer op tijd ons bed uit omdat Imke al om 09:23 op Armani mocht voor de finale M dressuur.  Iets later op de ochtend mocht ook Lieke starten in de halve finale van de La2 op Balthazar. 

IMG_0109
Lieke op Balthazar

Ondanks een fijne proef mocht Lieke niet door naar de finale. Imke mocht echter wel nog een keer het paard op met het L springen. Het springen werd in de middag verreden. Imke kon zich hier helaas nogal moeilijk op concentreren en kwam dan ook niet verder dan de eerste ronde. Echter mochten we Imke aan het einde van het weekend toch feliciteren met haar eerste plaats in de M dressuur.

Externe tijdens B springen
Imke op Marci