Facebook

Op facebook plaatsen wij altijd een verslag van onze activiteiten. Benieuwd wat wij de afgelopen tijd gedaan hebben? Klik dan hier.

De activiteiten bij HOP zijn zeer uiteenlopend. Van cocktailworkshops tot crossles, bij HOP kan het allemaal! Hieronder een klein overzichtje met foto’s van afgelopen activiteiten:

Buitenrit & wissel-ALV

14 november vond de ALV plaats, met een winters buitenritje vooraf bij manege Marcroix te Amersfoort. Fris weertje + frisse paardjes resulteerde in een wat onstuimig begin, maar gelukkig bleef iedereen zitten en hebben we genoten van een heerlijke rit over het militaire terrein.
Buitenrit_2

Nadat de paardjes weer op stal stonden en iedereen z’n patatje naar binnen had gewerkt, kon de ALV beginnen. We keken terug op een succesvol jaar met leuke activiteiten en SO’s, mooie feestjes, en als hoogtepunt natuurlijk het VNSK, waarbij we ons eigen erepodium bij elkaar gereden hebben.
download (1)

Tijdens de ALV vond ook de bestuurswissel plaats. We namen afscheid van Elise en Flo, die vanaf nu doorgaan als actief lid. Voor komend studiejaar zal ik Elise’s plek innemen als voorzitter. (h)Op naar nog een goed jaar met vele uurtjes in het zadel en meer rozetjes voor aan de muur!

Liefs van jullie nieuwe voorzitter,
Eline

Voltige en Springles

Zondag 11 januari hebben wij bij Stal den Brenk in groenekan een voltigeles & een springles gevolgd. Gewapend met een soepele zit, veel lef en een bodyprotector zijn wij vol goede moed op de niet bewegende voltigebok gesprongen.

2015-01-11 14.15.45

Na de kunstjes op de stilstaande nep-pony goed onder de knie te hebben gekregen durfden wij het aan om de echte pony te bestijgen.  Eenmaal geklommen deden wij zonder enige druppel aan angstzweet de meest precaire stunts op deze superlieve pony.

2015-01-11 14.17.08

Eenmaal soepel geworden vervolgden wij deze mieterse middag met een leerzaame springles op een paar leuke manegepaarden. Dit verliep zonder al te veel drama en kneuzingen, zo dat wij aan het eind van de middag voldaan en wel weer huiswaarts keerden.

 

Strandrit

We hebben afgelopen zondag (19 oktober) voor de derde keer een strandrit gedaan bij manege de Groot, in Egmond a.d. Hoef.

Net zoals de vorige keren was het weer een leuke rit, en we gaan zeer zeker nog een keertje.

2014-10-19 15.42.41

VNSK 2014

NSR HOP heeft dit jaar de prijs gekregen voor best rijdende vereniging 2013-2014! Hier zijn we erg trots op, en we gaan goed ons best doen om de wisselbeker te verdedigen!

2014-09-21 15.34.32

Crossles & JumpCross

Afgelopen maand hebben we meegedaan aan de JumpCross op manege de Treekhoeve. Hier voor zijn we de week van te voren er al naar toe gegaan om bekend te worden met de paarden en het parcours dat we gingen rijden.

Allebei zeer geslaagde activiteiten, en hoewel de waterbak goed gevuld was zij wij allen droog gebleven.

IMG_2991_min

Strandrit

Op 16 Maart hebben we een geweldige strandrit gehad in Egmond aan de Hoef. Het was niet de eerste keer dat we hier gereden hadden, een paar maanden eerder waren we ook al langs geweest en hebben toen een zeer spannende rit gehad.

2013-10-20 11.37.41

Western Rijden

Op 8 Maart hebben we een leuke les western rijden gehad van Wendy van Osch.

Met spins en sliding stops hebben wij ons de hele middag weten te vermaken.

2014-03-08 14.00.28