Buitenrit & wissel-ALV

20-11-2015

14 november vond de ALV plaats, met een winters buitenritje vooraf bij manege Marcroix te Amersfoort. Fris weertje + frisse paardjes resulteerde in een wat onstuimig begin, maar gelukkig bleef iedereen zitten en hebben we genoten van een heerlijke rit over het militaire terrein.
Buitenrit_2

Nadat de paardjes weer op stal stonden en iedereen z’n patatje naar binnen had gewerkt, kon de ALV beginnen. We keken terug op een succesvol jaar met leuke activiteiten en SO’s, mooie feestjes, en als hoogtepunt natuurlijk het VNSK, waarbij we ons eigen erepodium bij elkaar gereden hebben.
download (1)

Tijdens de ALV vond ook de bestuurswissel plaats. We namen afscheid van Elise en Flo, die vanaf nu doorgaan als actief lid. Voor komend studiejaar zal ik Elise’s plek innemen als voorzitter. (h)Op naar nog een goed jaar met vele uurtjes in het zadel en meer rozetjes voor aan de muur!

Liefs van jullie nieuwe voorzitter,
Eline